header

Buitenschoolse opvang

BSO
In een buitenschoolse opvang groep (BSO) vangen wij kinderen in de basisschoolleeftijd op (4 tot 13 jaar) voor en na schooltijd, tijdens de reguliere schoolvakanties of tijdens de studiedagen. Ook is tussenschoolse opvang mogelijk.

Voorschoolse opvang
De voorschoolse opvang (VSO) van 't Stationnetje start om 6.30 uur en duurt tot de aanvang van de school van uw kind. De opvang vindt plaats op de locatie die ook naschoolse opvang en dagopvang verzorgt. Uw kind heeft hier de tijd om te spelen voordat hij/zij naar school gaat. De pedagogische medewerker zorgt ervoor dat uw kind naar school gebracht wordt.

Naschoolse opvang
De naschoolse opvang (NSO) start als de schooldag is afgelopen. Voorop staat, dat het om vrije tijd van de kinderen gaat. Dat willen zeggen: ontspanning na een intensieve schooldag. De huiskamersfeer wordt zoveel mogelijk benaderd.

Een gevarieerd aanbod van activiteiten, samen met de aanwezigheid van diverse spel-, kennis- en creativiteitsmaterialen en natuurlijk de aanwezigheid van andere kinderen levert de kinderen een uitgebreide keuze op voor de NSO (mid)dag.

Op de vestiging krijgen de kinderen drinken en fruit als zij uit school komen. We nemen ook even de tijd om te praten over school. Indien nodig of gewenst kunnen kinderen op de BSO huiswerk maken of andere dingen voorbereiden voor school.

Actief zijn, buiten spelen en samenspel wordt gestimuleerd op de BSO. De gezamelijke activiteiten zullen dan ook hierop gericht zijn. Deze opvang kan duren tot 19.30 uur.

Tussenschoolse opvang
Bij ons kan uw kind ook tussen 12.00-13.00 uur een broodje eten. De pedagogisch medewerker haalt en brengt uw kind van en naar school.

BSO2 Buitenschoolseopvang
© 2015 Het Stationnetje | webdesign studiopittig.nl