header

Missie

Voor ons geldt: Elk kind is uniek!
Onze missie is dichterbij het kind staan, een vertrouwde omgeving aanbieden en een vertrouwenspartner voor de ouders zijn. Ouders moeten ons vertrouwen en weten dat hun kind(eren) in goede handen zijn. Hierbij willen we ons onderscheiden met volop persoonlijke aandacht en betrokkenheid door het kind te volgen in zijn/haar ontwikkeling.

De belevingswereld van elk kind is uniek en wordt bij ons aangemoedigd; stimuleren, waarderen, ondersteunen en uitdagen. Door persoonlijke aandacht komt niemand iets te kort. Baby's worden gevoed, gebaad, verzorgd, verschoond, geknuffeld en getroost. De dreumesen en peuters worden gestimuleerd door middel van creatieve bezigheden, spelletjes en het samen spelen.

Leidsters zullen voortdurend naar de kinderen kijken en luisteren tijdens het uitvoeren van hun werk. Zij gebruiken deze informatie voor het kiezen van een activiteit, om goed aan te sluiten bij de behoeften van individuele kinderen en om te beoordelen of het kind in het programma "goed gedijt". Een vragenlijst of observatielijst kan helpen om deze informatie beter te structureren. Ook is het daardoor mogelijk om gerichter met collega's te overleggen over de aanpak van een kind of een groep kinderen. Ouders volgen de ontwikkeling van kinderen om later leuke momenten uit het leven met het kind te kunnen delen.

handjes
© 2015 Het Stationnetje | webdesign studiopittig.nl